Kaartide lugemine blackjackis

Kaartide lugemine blackjackis

Kaartide lugemise tehnika ja strateegia vähendab kasiino eeliseid ja suurendab otseselt mängija võiduvõimalusi. Kaardilugemise variante on mitu: lihtne kaardilugemine, tavaline kaardilugemine ja professionaalne kaardilugemine. Nende erinevus seisneb kasutatava lugemismeetodi ja selle keerukuse poolest. Nende tehnikate õppimine eeldab väga head mälu ja pikaajalist tööd. Mängijal tekib eelis kindlates mänguolukordades. Eelis tekib mängija jaoks siis, kui krupjee kaardipakis on rohkem suure väärtusega kaarte (kümned ja pildikaardid) kui väikese väärtusega kaase See on krupjee jaoks puudus, sest reeglid võivad nõuda majalt kaartide juurdevõtmist, nii et krupjee ei saa otsust muuta Mängija võib lisakaardi võtmata jätta ükskõik milise summa juures, krupjee peab võtma kaardi juurde, kui tema kaartide summa on 16. Mida suurem on pakis olevate kaartide arv, mille väärtus on 10, seda suurem on risk, et krupjee kaotab. See on kaardilugemise põhimõte blackjackis. Mängija saab oma panust tõsta, kui ta teab, et kasiinol on väiksem võiduvõimalus. Nutikaid mängijaid, kes oskavad kaarte lugeda, nimetatakse kaardilugejateks ning nad võivad kaardilugemist ja põhistrateegiat kasutades saavutada kasiino ees kuni 2,5% eelise. Kaardilugemistehnika põhiidee on jälgida väljajagatavaid kaarte. Panused suurenevad, kuid kindlad väärtused ületatakse.

Kaardilugemise lihtne meetod blackjackis

Sellest saavad aru ning suudavad endale selgeks teha ka algajad. Meetodi kasutamine tähendab, et loetakse kaardipakis olevaid kümne punkti kaarte ja võrreldakse seda järelejäämid väiksema väärtusega kaartide arvuga. Mida suurem on järelejäänud suure väärtusega kaartide arv, seda suurem on võimalus, et mängijal on käes hea kombinatsioon ja et krupjee kaotab (krupjee peab kaardi juurde võtma seni, kuni tema kaartide summa on vähemalt 16). Ja vastupidi, mida suurem on alles jäänud madala väärtusega kaartide arv, seda suurem on krupjee eelis. Seda on lihtne meelde jätta, sest ühe kolmandiku kaartide väärtus on vähemalt 10 või äss, mida on samuti lihtne meelde jätta- Kui kaardipakki kõigist kümne punkti kaartidest üle 1/3 või rohkelt ässasid, tuleks panust pkahekordistada. Vastupidisel juhul tuleb+ks vähendada panust poole võrra.

Tavaline kaardilugemine blackjackis

Kaardilugemise tavaline meetod blackjackis määrab suure ja väikese väärtusega kaartide suhte mängu ajal täpsemini. Igale kaardile antakse number ja pärast jagamist hinnatakse summat järgmiselt:

  • +1 väikese väärtusega kaartidele: 2, 3, 4, 5, 6, 7
  • 0 järgmistele kaartidele: 8 ja 9
  • -1 kaartidele väärtusega 10
  • -2 ässadele.

10 punkti väärtusega kaarte on kaardipakis rohkem, kui kogusumma on positiivne. Kui summa on negatiivne, on kaardipakis rohkem väikese väärtusega kaarte. Mida suurem on positiivne kogusumma, seda suurem on võimalus, et krupjee kaotab ja mängija saab oma panust suurendada. Krupjee võiduvõimalus on suurem, kui summaks saadakse negatiivne väärtus. Otsused tehakse puhtalt selle järgi, milline on jagatud kaartide arvutatud keskoma Teie kogupanust ei mõjuta eelnev mängutulemus, nt see, kas olete võitnud või kaotanud. See on ainus viis blackjacki strateegia maksimaalseks ärakasutamiseks. Samas peate ära õppima selle, kuidas kaarte automaatselt kiiresti loendada, nii et krupjee sellest aru ei saaks.

Kaardilugemise professionaalne meetod blackjackis

Kaardilugemise professionaalne strateegia pole midagi täiesti uut. See on lihtsalt tavalise meetodi veidi täpsem ja täiustatum versioon. See võimaldab määrata täpse tõenäosuse ükskõik millisel mängu hetkel ja tuvastada parima strateegia igas etapis. Selle meetodi tulemused on kõige paremad pikas perspektiivis, kuid strateegia omandamine on keeruline ja selle edukas rakendamine praktikas nõuab pikka ja põhjalikku uurimistööd ning rohkelt kogemusi. Kahjuks ei saa seda meetodit siin ruumipuuduse tõttu täielikult lahti seletada. Soovitame lugeda erialakirjandust, mis on kättesaadav internetist.

Kaartide lugemise eelised ja puudused blackjackis

Kohe alguses on oluline öelda, et kaartide lugemist ei saa kasutada veebikasiinodes, sest kõik pakis olevad kaardid segatakse iga mängu jaoks läbi. Füüsilistes kasiinodes pole kaarte lugevad mängijad oodatud ning nende takistamiseks on kasutusele võetud hulk abinõusid. Sellised mängijad üritavad end rahva hulka ära peita, vahetavad tihti laudu, väldivad teatud kasiinosid ja üritavad tihtipeale esineda turisti või juhusliku mängijana.

Blackjack