Blackjacki põhistrateegia

Blackjacki põhistrateegia

Põhistrateegia laiahaardelisuse ja variantide rohkuse tõttu otsustasime keskenduda vaid peamistele põhimõtetele ning strateegia kasutamise võimalikele eelistele ja puudustele.

Blackjack on kaardimäng, kus mängija võiduvõimalused sõltuvad tema suutlikkusest saada võitu kasiino matemaatilisest eelisest. Süsteem on välja töötatud mängusimulaatorite abil ning põhineb tõenäosusskeemidel ja kaardikombinatsioonide tabelitel. Seda nimetatakse põhistrateegiaks ja see näitab mängija kaartide ja krupjee avatud kaardi põhist optimaalset valikut. Keegi ei anna garantiid, et te võidate, kuid põhistrateegia kasutamine blackjackis vähendab kasiino võiduvõimaluse nullini. Selleks et mängija saaks seda strateegiat kasutada, peab ta teadma optimaalset tegevust igasuguse väljajagatud kaartide kombinatsiooni korral.

Põhistrateegia lihtsaimad reeglid

  • Võtke lisakaart, kui mängija kaartide summa on 16 või alla selle ja krupjee avatud kaart on 7 või suurem.
  • Ärge võtke lisakaarti, kui mängija kaartide summa on 12 või suurem ja krupjee avatud kaart on 6 või väiksem.

Blackjacki põhistrateegia eelised ja puudused

Põhistrateegiat mõjutav peamine tegur on see, kui hästi mängija strateegiat olenemata mängu arengust järgib. Kaotus võib tulla kiirelt, kui mängija kas või hetkekski strateegiast kõrvale kaldub. Peate teadma kõiki skeeme ja tabeleid ning tegema otsuse parima käigu kohta enesekindlalt ja õigesti. Pidage meeles, et ühe kaardipakiga blackjacki ja kuue kaardipakiga blackjacki vahel on põhimõtteline erinevus.

Samuti on oluline märkida, et põhistrateegia on hea mängustrateegia, kuid see ei too endaga siiski alati kaasa võitu. See vaid vähendab kasiino eelise nullini. Kui raha võitmine oleks nii lihtne, kasutaksid seda kõik mängijad ja kasiinod tuleks ilmselt kinni panna.

Blackjack