Mida jälgida blackjacki mängimisel?

Mida jälgida blackjacki mängimisel?

Blackjack on arvatavasti peaaegu iga kasiino lahutamatu osa. Saate seda mängida reaalsetes kasiinodes aga ka oma kodust lahkumata kasutades telefoni või arvutit- Pole üldse vahet, kas eelistate oma kodu või autentset atmosfääri, kindlasti naudite blackjacki.

Nagu paljud teist juba teavad on mängu eesmärgiks saada kokku kaartide summa, mis oleks suurem, kui diileril. Ületada ei tohi siiski summat 21. Alguses saate kaks kaarti ja otsustage ise, kas soovite diilerilt veel ühte kaardi või passite.

Õige liigutuse valimine pole alati kerge. Mängu ajal tuleb teil täielikult kasutada oma teadmisi ja kogemust. Vähem kogenumad mängijad võivad sattuda keerulisematesse olukordadesse. Millele pöörata tähelepanu blackjacki mängides ja milliseid vigu vältida?

3 kõige levinumat viga blackjacki mängimisel:

1. Reeglitest valesti aru saamine

Blackjacki reeglid on põhimõtteliselt samad, kuid teatud mängudes väikeste erinevustega. Sellepärast on oluline enne mängima hakkamist õppida selgeks üldreeglid, samuti spetsiifilise kasiinomängu reeglid.

Teiseks probleemiks on reeglite valesti tõlgendamine. Kui te ei mõista, mida individuaalsed ülesanded praktikas tähendavad alandate oma võiduvõimalusi. Saate oma teadmisi testida kasiinomängus, mis on tasuta proovitav.

2. Ebakorrektne positsioon lauas

Enne kui mängulauda istute mõelge hästi järgi oma koha valiku üle. Mõnedele mängijatele meeldib istuda esimesel positsioonil, sest and saavad kaardid enne teisi mängijaid. Teised eelistavad viimaseid kohti, sest and saavad näha rohkem mängus olevaid kaarte.

Online kasiinos teil seda probleemi pole. Kui valite online blackjacki versiooni, siis teil sellist probleemi pole. Mängivad ainult diiler ja teie.

3. Õnnest mängus ei piisa

Nii, ütleme et teil on reeglid selged ja istute kohal, mis sobib teile kõige paremini. Teil on sees hea tunne, sest must kass ei ületanud teie ees teed. Enne oma esimese panuse tegemist hõõrute kolm korda jänese kappa ja sööte ära neljalehelise ristiku, mille hommikul korjasite. Pärast mängu lõppemist lähete koju ilma eriliste võitudeta. Kuidas on see võimalik?

Kõik kasiinomängud põhinevad teatud ulatuses õnnel ja juhusel. Isegi blackjack pole isegi erinev – teil on endiselt võitmiseks õnne vaja. Kuid see pole kõik, võitmiseks on vaja ka pisut kogemust ja matemaatilist kalkulatsiooni. Kõik meetodid ja strateegiad on kaetud blackjacki strateegiate sektsioonis ja saate neid eelise saavutamiseks kasutada. Võite valida keerulisema strateegia või teha panuse palju lihtsamatele süsteemidele nagu näiteks Red Seven. Igatahes, kui kasutate õiget strateegiat saate aeg-ajalt kasiinot võita.

10 nõuannet, kuidas blackjacki maksimaalselt nautida

  1. Teadke blackjacki termineid ja mängureegleid.
  2. Mängige ainult legaalsetes kasiinodes.
  3. Olge vastutustundlik mängija.
  4. Mängige ainult puhanud ja keskendunud olekus.
  5. Ärge tehke maksimaalseid esimesi panuseid.
  6. Proovige online blackjacki tasuta..
  7. Veenduge, millal saate kasutada funktsioone: Hit, Stand, Split või Surrender.
  8. Testige erinevaid strateegiaid ja meetodeid.
  9. Vältige alternatiivseid blackjacki strateegiaid.
  10. Omage plaani suure võidu tarbeks.
Blackjack